LIGA PRVAKA

Barca pokazala PSG-u tko je gazda, slavio i Ajax!

10.12.2014 u 22:52

Bionic
Reading

Utakmicu za prvo mjesto pobijedila je Barcelona, koja je na Camp Nou savladala PSG, dok je u drugom susretu Ajax bio bolji od APOEL-a

NISSAN VAS NAGRAĐUJE

Izaberite #GENIUS gol tjedna i osvojite nagrade. Nissan je za vas pripremio bogate nagrade: lopte Adidas, nogometne dresove Adidas i druge bogate nagrade. Registrirajte se OVDJE.

Barcelona - PSG 3:1
Ajax - APOEL 4:0

Na samom početku utakmice Barcelona je zagospodarila terenom i imala nekoliko dobrih situacija blizu 16-erca PSG-a, a onda su iznenada Parižani nakon jedne kontre došli do prednosti 1:0. Strijelac je bio tko drugi nego Ibrahimović, i to u 15 minuti.

No, kako će se ispostaviti kasnije, bilo je to i najbolje što smo mogli vidjeti od gostujuće momčadi. Već četiri minute kasnije, na asistenciju je Luisa Suareza izjednačio Messi, da bi krajem prvog poluvremena prednost domaćinima donio Neymer, lijepim udarcem s distance.

U drugom smo poluvremenu na terenu mogli vidjeti dvije podjednake momčadi, ali ipak je Barca bila ta koja je došla do odlučujuće prednosti. Bio je to kontranapad, gdje je nakon udarca Neymara na odbijenu loptu Sirigua natrčao Suarez te tako okrunio 'tris kraljeva' svojim pogotkom.

Barcelona je tako prva u skupini, dok su Parižani drugi.

U drugom je susretu Ajax bio bolji od APOEL, uvjerljivo i tijekom svih 90 minuta susreta. Krajem prvog poluvremena poentirao Schoene, a drugo je poluvrijeme započeto pogotkom istog igrača, da bi posao dovršili Klaasen i Milik.