EMOTIVAN ISTUP

Balotellijevo potresno pismo koje je pogodilo Italiju!

26.06.2014 u 11:35

Bionic
Reading

Kontroverzni talijanski napadač Mario Balotelli emotivnom porukom obratio se talijanskoj javnosti, iznerviran brojnim uvredama zbog neuspjeha na Svjetskom prvenstvu

Balotelli je čudan lik koji često puta zna ponajviše iznervirati vlastite navijače. A neki od njih su 'debelo' pretjerali te su 'Super Marija' vrijeđali na rasističkoj osnovi. Golgeteru Milana je prekipjelo te se javnosti obratio pismom.

'Ja sam Mario Balotelli, imam 23 godine i nisam odlučio da budem Talijan. Ja sam to stvarno želio jer sam rođen u ITALIJI i jer uvijek živim u ITALIJI… Nemojte ovaj put svaliti čitavu krivnju samo na mene, jer Mario Balotelli dao je sve za nacionalnu selekciju. Tražite druge isprike jer Mariju Balotelliju je savjest čista. Možda, kao što kažete, ipak nisam Talijan. Afrikanci nikada ne bi napustili svoju braću. NIKADA. U tom pogledu, crni su godinama ispred bijelaca. Sramota nije kad promašiš šansu ili premalo pretrčiš. Ovo je sramota, ovakve stvari su sramota. Pravi Talijani! Pravi?!?', napisao je Balotelli čije riječi prenose Sportske novosti.

Inače, Balotellijem nisu bili zadovoljni ni suigrači pa ga je tako indirektno prozvao i Daniele De Rossi.

'Postoji nekoliko razloga zbog kojih smo prošli ovako kako smo prošli. Vrućina i suđenje su neki od faktora, ali ovaj debakl trebamo što prije zaboraviti kako nam se slična stvar ne bi ponovila. Moramo samo zapamtiti što je i gdje pošlo po zlu. Moramo krenuti dalje s pravim i odgovornim igračima. Ne trebaju nam sličice Panini i likovi koji ih skupljaju. Od takvih stvari reprezentacija nema nikakvu korist', rekao je De Rossi talijanskim medijima.

Podsjetimo, Balotelli je uoči Svjetskog prvenstva na svom Twitter-profilu objavio fotografiju popunjenog albuma Panini, ali samo svojim sličicama!