njemu je dosadno

Australskom Hrvatu tenis postao dosadan a navijači ogorčeni!

04.07.2017 u 20:49

Bionic
Reading

Iako rezultatski to i ne izgleda baš uvjerljivo, mnogi su gledatelji dvoboja Zverev - Tomić (6:4, 6:3, 6:4), ogorčeni na australskog igrača hrvatskih korijena te su tražili da ga se izbaci s Toura

Australski tenisač hrvatskih korijena Bernard Tomić ponovno je razbjesnio sve ljubitelje ovog sporta, a razlog tome je njegovo ponašanje u dvoboju kojeg je izgubio od Nijemca Miše Zvereva 6:4, 6:3, 6:4.

Dvoboj je trajao tek 84 minute, a australski tenisač je pružio sramotnu igru. Trčao gotovo da i nije, a izgledalo je kao da želi namjerno izgubiti.  

Tomić je bio potpuno nezainteresiran za meč, a sredinom drugog seta tražio je i pomoć liječnika.  

'Ma, ništa mi nije bilo. Nisam više znao što raditi. Problem je očito psihološke prirode', izjavio je Tomić i nastavio:  

'A da budem potpuno iskren - na terenu mi je bilo dosadno. Ne znam zašto, ali tenis me uopće više ne motivira. Držim li pehar u rukama i igram dobro ili ispadam u prvom ili četvrtom kolu Grand Slama, potpuno mi je svejedno. Ovo mi je već osmi ili deveti Wimbledon. Imam 24 godine ali teško nalazim motiva'.  

Iako bi se to čekivalo, demantirao je da razmišlja o prekidu karijere. 

'Sretan sam životom. Bilo mi je teško kada sam bio oko 120. mjesta, ali danas je dobro. Igrat ću još deset godina pa ćemo vidjeti. Znam da nakon teniske karijere neću morati ništa raditi. Iako ima 24 godine, već sam puno proživio u tenisu, ali ovaj sport više ne poštujem. Međutim, idem dalje, nemam što izgubiti', naglasio je Tomić, a onda su putem društvenih mreža stigle uvrede.

Između ostalih - traže da ga se 'deportira'.