uz 33. svjećicu

Atraktivna američka skijašica godina se ne srami; dokaz tome je ova fotografija

19.10.2017 u 15:28

Bionic
Reading

Jedna od najljepših svjetskih skijašica, Amerikanka Lindsey Vonn u srijedu je proslavila 33. rođendan

Prije nekoliko dana američka skijašica Lindsey Vonn privukla je pozornost medija izjavom kako bi se željela okušati s muškim kolegama na stazi spusta, a kako je Međunarodna skijaška federacija (FIS) svoju odluku odgodila do svibnja iduće godine, jasno je da će ova ideja golicati maštu simpatizera Amerikanke, ali i skijanja općenito.

  • +19
Lindsey Vonn Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Ako bude prihvaćen taj zahtjev Vonn, najtrofejnija skijašica u američkoj povijesti sa 77 pobjeda i 130 pobjedničkih postolja natjecat će se sa skijašima zadnji vikend u studenom 2018. u Lake Louiseu, jedinom kanadskom skijalištu u sklopu Svjetskog kupa, na kojem je do sada upisala 14 od rekordnih 39 pobjeda u toj disciplini.

No do te odluke morat ćemo se strpjeti. Ali zato nije atraktivna skijašica, koja je u srijedu proslavila 33. rođendan i na svom Instagramu objavila fotografiju zbog koje bi mnogi htjeli da ljetna sezona traje puno duže.

  • +5
Lindsey Vonn Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'I tako, godinu dana sam starija, ali bez obzira na to koliko godina imam i kamo me život odvede, uvijek ću biti zahvalna što imam toliko brižnih i divnih ljudi u svom životu. Oni me drže na zemlji i vole me bez obzira na sve. Čak i kad ostarim. Volim vas sve.'

Nakon mukotrpnog povratka na skijaške staze, a kojem su prethodile teške ozljede, prvo koljena, potom i ruke, Amerikanka Vonn uspjela se uoči kraja prošle sezone pojaviti na nekoliko utrka Svjetskog kupa.

U siječnju je izašla na stazu u Garmisch Partenkirchenu i odmah upisala pobjedu u spustu. No sezona joj je trajala tek nešto dulje od dva mjeseca.