dobre vijesti za hrvata

Atalanta vjeruje kako će jako dobro zaraditi na Mariju Pašaliću; sve je već dogovoreno, čeka se samo ljetni prijelazni rok

07.04.2020 u 06:37

Bionic
Reading

Atalanta planira otkupiti Marija Pašalića od Chelseaja za 15 milijuna eura što smatraju pravom prilikom

Mario Pašalić je na ljeto 2014. godine iz Hajduka otišao u Chelsea u transferu vrijednom 2.5 milijuna eura, ali zadnjih šest godina je uglavnom proveo po posudbama. Igrao je za Elche, Monaco, Milan i Atalantu u kojoj je napravio veliki iskorak.

Ove je sezone u 32 utakmice za Atalantu zabio sedam golova i upisao sedam asistencija, a to je dovoljno da ga talijanski prvoligaš otkupi od Chelseaja na ljetnom prijelaznom roku. Talijanski mediji pišu kako se očekuje da će Atalanta aktivirati opciju za kupovinu Pašalića po cijeni od 15 milijuna eura.

Pašalić je upisao i 12 utakmica za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a Atalanta je do sada za njegovu posudbu Chelseaju platila dva milijuna eura. La Gazzetta dello Sport piše kako su u Atalanti potpuno sigurni u kupovinu Pašalića za kojeg smatraju da će ga dobiti debelo ispod cijene.

Talijanski prvoligaš smatra kako Pašalić već sada vrijedi preko 25 milijuna eura, a oni će ga dobiti za 10 milijuna manje od tog iznosa. 25-godišnji veznjak će tako ponovno promijeniti sredinu. Ovoga puta odlazi u Atalantu u kojoj se sjajno uklopio.