FIFA_SP_2018.svg

bahatost na vrhuncu

Argentinci zbog ovakvog podcjenjivanja Hrvatske zaslužuju potpuni debakl!

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak u Nižnji Novgorodu igra protiv Argentine i u prilici je već nakon drugog kola osigurati nastup u eliminacijskoj fazi natjecanja, no argentinski mediji nisu zabrinuti i s podcjenjivanjem pišu o našoj izabranoj vrsti...

Nakon pobjede 2:0 nad Nigerijom, ali i remija Argentine i Islanda (1:1), Modrić, Rakitić, Mandžukić i društvo u prilici su osigurati nastup u eliminacijskoj fazi natjecanja. S druge strane, eventualnim porazom, dvostruki svjetski prvak, s najboljim igračem na svijetu, Lionelom Messijem, bio bi nadomak eliminacije.

  • +3
SP u nogometu, skupina D: Argentina - Island Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Međutim, kod Argentinaca vlada raspoloženje kako je Hrvatska 'dobra prilika' za spašavanje obraza, protiv koje pobjeda nije upitna.

Doduše, argentinski mediji nisu bili baš kloni izborniku Sampaoliju nakon remija s Islandom (1:1), ali umjesto da ga 'razapnu' jer je na klupi držao Dybalu i Higuaina, oni su se sprdali s islandskim izbornikom Hallgimssonom, trenerom koji za život zarađuje kao zubar.

No, još je poraznije bilo kada su se posvetili najavi utakmice s Hrvatskom.

'Oni su reprezentacija bez velikih uspjeha (op.a. jer očito uz njihova dva svjetska zlata, hrvatska bronca ne izgleda dovoljno dobro), a dresovi im izgledaju kao stolnjaci'.

Vjerujemo da će ih upravo s tim 'stolnjacima' hrvatski reprezentativci znati 'našnitati' te pojesti i popločati im put za izlazak iz Rusije.

  • +40
SP u nogometu, skupina D: Hrvatska - Nigerija Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal