SPREMNI ZA SPEKTAKL

Argentina odlučila s kim će napasti Hrvatsku u Davis Cupu!

02.11.2016 u 19:03

Bionic
Reading

Argentinski izbornik Daniel Orsanic otkrio je kako će njegovu reprezentaciju u finalu Davis Cupa činiti Juan Martin Del Potro, Guido Pella, Federico Del Bonis i Leonardo Mayer...

Hrvatska i Argentina igrat će u Zagrebu veliko finale Davis Cupa od 25. do 27. studenog, a naš je protivnik potvrdio na koje će igrače računati u tom dvoboju.

Očekivano, glavno će ime argentinske repreznentacije biti Juan Martin Del Portro, a izbornik Daniel Orsanic odlučio se povesti još Guida Pellu, Federica Delbonisa i Leonarda Mayera. Ugledni Juan Monaco ostao je bez poziva. Možemo samo nagađati koji će od ovih igrača biti drugi reket Argentine u zagrebačkoj Areni, jer riječ je o podjednakim tenisačima, a u polufinalu protiv Velike Britanije u petak je igrao Pella i pobijedio, da bi Mayer u nedjelje dobio odlučujući susret.

Što se Hrvatske tiče, vjeruje se da će pojedinačno igrati Marin Čilić i Ivo Karlović, dok će u paru nastupiti Ivan Dodig, a hoće li i Borna Ćorić biti dio reprezentacije ovisit će o oporavku od ozljede koljena.

Karte za zagrebačko finale već su prodane i definitivno nas čeka sjajan teniski vikend za nešto više od tri tjedna...