Ostaju bez kapetana

Ante Tomić se nakon osam godina oprašta od Barcelone; za kraj je poslao emotivnu poruku i otkrio što stvarno misli o klubu

02.07.2020 u 22:51

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaški centar Ante Tomić (33) oprostio se u četvrtak od Barcelone nakon osam sezona provedenih u tom klubu u kojemu je posljednje dvije godine bio i kapetan

Hrvatski košarkaški centar Ante Tomić (33) oprostio se u četvrtak od Barcelone nakon osam sezona provedenih u tom klubu u kojemu je posljednje dvije godine bio i kapetan.

'Bilo je to osam genijalnih godina u Barci. Uživao sam svaki dan! Igrao sam s nevjerojatnim igračima te sam uz svakoga uz njih u životu i na terenu', poručio je Tomić preko Twittera.

'Radio sam s nevjerojatnim osobama, ne znate njihova imena, ne zarađuju milijune no čine da Barcelona bude 'više od kluba'. Hvala vama koji volite Barcu', dodao je.

Tomićeva objava uslijedila je dva dana nakon što je Barcelona izgubila u finalu španjolskog prvenstva sa 67:69 od Baskonije, čime nije uspjela osvojiti naslov na koji čega od 2014. godine. Dan kasnije otkaz je dobio trener Svetislav Pešić jer momčad ove sezone nije uspjela osvojiti niti jedan trofej unatoč velikoj investiciji u momčad.

Nepoznato je gdje će karijeru nastaviti Tomić.

U Barcelonu je bio došao 2012. nakon dvije godine provedene u Real Madridu gdje je pak bio stigao iz Zagreba.