nije mu lako

Ante Rebić nije izdržao slušajući kritike, te se preko društvenih mreža obračunao s Prosinečkim, Vlaovićem, Samovojskom ali i izbornikom Dalićem?!

30.06.2021 u 18:47

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić, kojem je izbornik Dalić unatoč lošim igrama tijekom utakmica po skupinama, priliku dao i u okršaju u osmini finala protiv Španjolske, iako su mnogi zagovarali Mislava Oršića, više se nije mogao nositi s kritikama

Podsjetimo, Ante Rebić u 38. minuti, osim što je i prije bio prilično neprimjetan, napravio je veliki gaf te je izašao izvan terena i mijenjao kopačke.

U tim trenucima, Španjolci su organizirali napad i iz kojeg je Pablo Sarabia zabio za izjednačujućih 1:1.

Naravno, nije samo taj trenutak nepažnje donio pobjedu Španjolcima, ali svakako je jedan od najvećih gafova, koje smo mogli vidjeti u zadnje vrijeme.

O tome je danas govorio i Miroslav Ćiro Blažević, koji se osvrnuo na Rebićevo mijenjanje kopački, ali i Gvardiolovo pijenje vode.

'To je nešto u što ne možeš vjerovati. Da pričaš to nekom treneru, rekao bi da graniči s amaterizmom. To me činilo toliko nesretnim da me više zaboljelo nego poraz'.

Odmah nakon utakmice, o greškama Rebića i Gvardiola pričao je i izbornik.

'To su te dvije situacije u kojima nas je protivnik kaznio. Očito moramo još odrasti i te stvari napraviti drugačije, kvalitetnije i bolje. Ovo nije bila utakmica protiv Škotske ili Češke već protiv jako dobre momčadi koja kažnjava svaku nepažnju i kiks',

No, očito su i ti svi komentari, koji su stigli na ovu Rebićevu nesmotrenost, utjecali na napadača Milana, koji se putem društvenih mreža 'obračunao' s neistomišljenicima, te je na ružan način prozvao i sukomentatore HTV-ove emisije o EURU Roberta Prosinečkog i Antona Samovojsku te Gorana Vlaovića. Sportske novosti uspjele su 'uhvatiti' njegove objave, prije nego ih je obrisao.

'Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac', činjenica je da smo zadnje 2-3 godine sranje (emoji)... Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV-a; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih - Hrvatska'.