ZAOKRUŽIO 'TROJSTVO'

Ante Čačić novi trener Radnika iz Sesveta

15.04.2013 u 10:26

Bionic
Reading

Nakon domaćeg poraza od Rudeša s visokih 4:1 izbornik U19 reprezentacije Dinko Jeličić smijenjen je s klupe sesvetskog Radnika i na njegovo mjesto je doveden donedavni trener Dinama Ante Čačić

Ova maksimirska rotacija, jer sesvetski Radnik posljednjih godina služi kao treća momčad Dinama, je došla u razdoblju kada je pred trenerom Jeličićem ljetni nastup na SP-u u Turskoj i upravo je ta 'rastegnutost' stavljena u prvi plan.

'Radnik nam je važan projekt, ali isto tako je važno i U20 svjetsko prvenstvo. Procijenjeno je da Dinko ne može dovoljno kvalitetno odrađivati i pripreme za mundijal i voditi borbu za ostanak u isto vrijeme. Zato se odlučio otići s klupe Radnika i njegova ostavka je prihvaćena,' izvijestio je za Sposrtske novosti direktor Dinamovog omladinskog pogona Romeo Jozak.

Nakon ostavke Jeličića na mjesto trenera doveden je Ante Čačić koji je tako nakon vođenja Lokomotive i Dinama u manje od godinu i pol dana zaokružio ''trojstvo Dinamovih klubova'. Osim ta tri gotovo vezana posla nije imao angažmana od 2007. godine.