POVUKAO ŠAKU

Andy Roddick: Već sam krenuo udariti Đokovića...

04.10.2013 u 10:25

Bionic
Reading

Nedavno umirovljeni broj jedan svjetskog tenisa Andy Roddick u intervjuu Fox sportsku otkrio je kako je bio na samom rubu fizičkog sukoba s Novakom Đokovićem

Vječno naelektrizirani i 'lajavi' Amerikanac u svom je stilu objasnio s kime je bio u vrlo otvorenom sukobu nakon jednog meča na US Openu.

'Neću reći o kome se radi, ali njegovo ime se rimuje sa Šmovak Šmoković. Nakon jednog meča me bio komentirao pred publikom i ušao sam mu u svlačionicu.'

Nije imao namjeru puno ragovarati.

Govor koji je zapalio kretki Roddickov fitilj


'Napao sam ga i stisnuo uz ormarić, ali u zadnji tren sam primijetio da je njegov trener bitno veći od moga i da bi nastavak mogao otići u oba smjera. Povukao sam se i otišao,' završava priču Roddick.

Srpski mediji podsjećaju da je sasvim izvjesno kako se dugo zataškavani incident dogodio nakon četvrtfinala (3:1 za Novaka) 2008. godine. Uoči tog ogleda Roddick je sarkastično izjavio kako je Đoković jedini igrač koji može slaviti u meču u kojem ima 16 ozljeda, da bi Đoković uzvratio ironičnim govorom nakon pobjede 'na njegovom terenu'. Zaradio je zvižduke i skoro šljivu iznad oka.