U SVRHU SPONZORA

Andres Iniesta završio kao obična lutka

23.08.2012 u 14:41

Bionic
Reading

Za promociju nove kopačke CTR369 Maestri III Nike je snimio film s Andres Iniestom. U ulozi lutkara je veznjak Barcelone koji u maniri iskusnog lutkara vuče konce i diktira tempo igre kao minijaturna figura na kazalištu u obliku nogometnog terena

U filmu Iniesta nosi nove, redizajnirane, Nike kopačke CTR 369 Maestri II: kopačke dostojne nogometnog maestra. Maestri, 'Maestro' na talijanskom, je kopačka koja je omiljena od strane veznih igrača poput Inieste koji se oslanjaju na njene jedinstvene performanse koje im omogućavaju bolju kontrolu lopte, ali i same igre.

Iniesta je igrač sa vrhunskom kontrolom lopte, igrač koji kada primi loptu ima vrhunski pregled igre i kreira dodavanja koja u sekundi mogu stvoriti prilike za postizanje pogodaka.

Za vrijeme snimanja Iniesta je rekao:

'Snimanja su uvijek zabavna; lijepo je raditi nešto drugačije no samo trenirati'.

'CTR 360 III Maestri kopačka je oruđe moje profesije, to je stvar koja nas određuje. Sa kvalitetnom kopačkom imamo više samopouzdanja, sigurnosti u kontaktu s loptom, prilikom driblanja, prelaza igrača, igranja... Važno je osjećati se udobno u kopačkama, a ja se u njima tako i osjećam'.

Nova CTR360 Maestri III redizajnirana je za pružanje dodatnog osjećaja kontrole, trakcije, podrške stopalu i još je lakša i udobnija. Koristeći tehnologiju nove generacije 'Kanga – Lite' sa sintetičkim materijalom za sigurniji dodir s loptom i produženu trajnost, nova kopačka ima značajke ACC (All Conditions Control) tehnologije, pružajući jednake performanse u svim vremenskim uvijetima.

Novosti su i redizajnirani 3D jastučić vezan trakama raznih veličina koje su pričvrščene za svod kopačke čime se maksimizira kontaktna površina te točnost dodavanja ali i primanja lopte.

Asimetrični sustav vezanja kopačkih povećava dodirnu površinu dok novi dizajn pruža dodatnu osjetljivost. Rupičasta površina na srednjem dijelu kopačke povećava trenje i ponovo pruža igračima dodatnu kontrolu i osjetljivost lopti prilikom primanja i upućivanja udaraca i dodavanja.

Kopačka sa novim oblik potplata sa oblikom potpornja od 360 stupnjeva, da kružnim vezovima na sredini, kao i novim dizajnom bočnih strana, za dodatnu udobnost, savršena je za veznog igrača koji je stalno u pokretu.