PRIJETNJE PRIJE REVANŠA

Amerikanac želi osvetu: Opet ću prebiti Cro Copa!

29.05.2014 u 10:03

Bionic
Reading

Američki profesionalni boksač i kick boksač Jarrell Miller još je prije nekoliko dana natuknuo da bi mogao uskoro nastupiti na Gloryju, a u kratkoj izjavi za Fight Site ekskluzivno je potvrdio da se radi na dogovaranju revanša protiv najboljeg hrvatskog borca svih vremena Mirka Filipovića

Glory se još uvijek službeno nije oglasio o ovoj temi, ali ako je suditi prema Millerovoj izjavi, čini se da je zaista sve dogovoreno, a ranije ovog tjedna je i Cro Copov menadžer Orsat Zovko potvrdio da je Amerikanac najizglednija opcija nakon što su otpali Pat Barry i Sergey Kharitonov.

Službena najava borbe između Millera i Cro Copa vjerojatno će uslijediti već tijekom ovog tjedna, ali što se tiče Amerikanca to je već riješena stvar i očito nas očekuje žestoki 'trash talk' s njegove strane tijekom iduća tri tjedna, baš kao što je bio slučaj i prije njihovog prvog okršaja u četvrtfinalu K-1 World Grand Prix Finala koje se održalo u ožujku protekle godine u zagrebačkoj Areni.

Dodajmo kako je tada američki borac doživio jedini poraz u kickboxing karijeri nakon sudačkog bodovanja, a takav epilog se nije svidio Milleru koji je smatrao da je on bio puno bolji u okršaju sa Cro Copom.

'21. lipnja borim se protiv Cro Copa i opet ću ga prebiti. On će pasti!', opasno je zaprijetio Miller u kratkoj video poruci koju je objavio na svom Instagram profilu.

Glory 17 održat će se u široj okolici Los Angelesa, a upravo bi ovaj meč trebao predvoditi cijeli event.