BIZARNA PONUDA

Ako Vitalij Kličko pristane, moglo bi biti mrtvih

27.12.2012 u 12:21

Bionic
Reading

Boksački prvak Vitalij Kličko (41) dobio je od jedne televizijske postaje zanimljivu ponudu, a ako pristane, u ukrajinskom parlamentu moglo bi biti nokautiranih

Već smo navikli u ukrajinskom parlamentu gledati tučnjave između zastupnika, no najjači među njima, ujedno i svjetski boksački prvak Vitalij Kličko, svaki puta je ostao po strani.

Ovaj borac je vođa stranke UDAR (Ukrainian Democratic Alliance for Reforms) koja u parlamentu ima 42 mjesta (od 450), ali nikada nije odlučio raditi reda šakama koje bi mogle biti smrtonosno oružje ako bi se upotrijebile protiv slabo istreniranih političara.

Kada su ga pitali zašto ne sudjeluje u razmjeni udaraca u parlamentu, u šali je izjavio kako čeka da neka TV kuća plati za prava prijenosa. A ponuda se nije dugo čekala.

Rada TV je objavila kako je spremna sa velikim zadovoljstvo i ozbiljnošću pregovarati s Vitalijem Kličkom o uvjetima za kupnju prava na njegove borbe koje bi bile emitirane pod naslovom 'Rad regionalnog zastupnika'.

Sada se čeka Kličkov odgovor, ali gotovo je nemoguće da ovaj prvak pristane na takvu bizarnu ponudu poslije koje bi u ukrajinskom parlamentu ležala tijela nokautiranih (da ne kažemo mrtvih) političara.