TOTALNO NEPROFESIONALNO

Ako je ovo istina onda je iznevjerio suigrače, a to je i velika pljuska treneru Zidaneu i čelnicima Reala

29.07.2019 u 20:07

Bionic
Reading

Real je stalno u nekim problemima, a najnoviji je vezan uz skupocjeno pojačanje koje je prsitiglo iz Chelsea. Eden Hazard se na pripremama pojavio s viškom kilograma

Belgijski ofenzivac se na ljetnom odmoru malo previše zaigrao u kuhinji i restoranima. Barem tako tvrde novinari španjolskih medija kao što su AS i Sport, jer prema informacijama s kojima raspolažu Hazard je stigao u novi klub s dosta većom težinom od idealne.

Tako prema izvorima bliskih Realu Belgijanac ima sedam kilograma viška što je posebno razljutilo predsjednika Florentina Pereza koji je toliko razočaran s Hazardom da je počeo govoriti kako je transfer belgijskog reprezentativca bila želja Zinedinea Zidanea, a ne njegova.

  • +3
Eden Hazard stigao u Real Madrid Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Hazardu nije prvi puta da dolazi nespreman na pripreme, jednom je to napravio u Chesleaju (2015.) kada je bio trener Jose Mourinho koji nije imao previše razumijevanja, a vidjet ćemo kako će na 'bucka' reagirati Zidane.

Inače, Hazard je stigao na Santiago Bernabeu za 100 milijuna eura, što je drugi najveći transfer u povijesti Reala, odmah iza prealska Garetha Balea za 101 milijun eura iz Tottenhama.

  • +7
International Champions Cup, Real Madrid - Arsenal, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia