psg uporan

Ako Barcelona odbije ovakav novac za Rakitića, onda ga zaista neće prodati nikad

23.08.2018 u 16:53

Bionic
Reading

U Kataloniji ne prestaju kružiti glasine o ofenzivi PSG-a koji želi u svoje redove dovesti Ivana Rakitića, a dnevnik Sport tvrdi da je za njega spreman platiti 90 milijuna eura...

Iako 30-godišnji hrvatski reprezentativac uživa igrati na Camp Nouu i ne bi imao ništa protiv ostati u klubu do kraja karijere, PSG je čini se do kraja prijelaznog roka odlučio učiniti sve što je u njegovoj moći da ga preotme Barceloni.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dnevnik Sport tvrdi da je pariški klub spreman platiti čak 90 milijuna eura odštete, što bi bio daleko najskuplji transfer kad su u pitanju hrvatski nogometaši.

No, ono što bi prije par godina definitivno bilo dovoljno da se Barcelona odrekne Rakitića sada bi se moglo pokazati nedovoljno izdašnim.

Naime, iz Španjolske dolaze informacije da je klub spreman odbiti ogroman novac pa Ivanu ponuditi bogatiji ugovor i povećati mu plaću na gotovo deset milijuna eura te ga time vezati do kraja karijere. Jedina šansa PSG-u je eventualna razmjena, u kojoj bi u suprotnom smjeru otišla neka od pariških zvijezda po ukusu Katalonaca. Ostaje osam dana za realizaciju takvoj scenarija...