ZABAVAN TRENING

Aguero Boltu: Nisi baš klasa, ali u Unitedu možeš proći

19.09.2013 u 15:59

Bionic
Reading

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt poznat je kao fanatični navijač Manchester Uniteda. Uoči gradskog derbija protiv Manchester Cityja stavio se u službu voljenog kluba, ali njegov plan nije bio uspješan

Svjetski rekorder i olimpijski pobjednik na 100 i 200 metara našao se s ponajboljim nogometašem Cityja Sergijem Agüerom da bi mu udijelio nekoliko savjeta o tome kako da bude brži. Bolt je, međutim, imao skriveni plan - izmoriti Argentinca kako ne bi bio na najvišoj razini uoči nedjeljnog derbija u 5. kolu Premierlige.

Radi se, dakako, o šaljivoj reklamnoj kampanji proizvođača sportske opreme Pume koja je sponzor obojici i Jamajčaninu i Argentincu. Dvojica su se sportaša dobro zabavila, a Agüero nije propustio priliku našaliti se s Boltovim nogometnim vještinama i njegovom neskrivenom željom da jednog dana zaigra za United.


'Usain je bio loš na početku treninga, ali kad je počeo igrati kako treba, pokazao je određeno znanje. Nije dovoljno dobar da bi zaigrao za City, ali mislim da ima dobru šansu upasti u Unitedovu momčad,' rekao je Agüero.

Bolt je, pak, poručio svome omiljenom klubu da se mora čuvati argentinskog napadača.

'Sergio je i ranije radio dosta problema Unitedu. Zato sam ga želio izmoriti prije nedjeljne utakmice, ali ispalo je da je u prilično dobroj formi. Moram priznati da sam impresioniran njegovim kvalitetama. United ga definitivno mora primiriti, ali siguran sam da je sposoban za to i da će uzeti tri boda,' poručio je jamajčanski atletičar.