NIJE PRVI PUTA

Agresivna teniska zvijezda uhićena pa dala svoju verziju priče!

17.07.2015 u 09:14

Bionic
Reading

Australski tenisač Bernard Tomić uhićen je u hotelu u Miamiju nakon što je odbio stišati preglasnu glazbu te se opirao uhićenju

Novi incident teniske zvijezde hrvatskih korijena. Tomić je nedavno 'popljuvao' Australski teniski savez pa je dobio izgon iz reprezentacije za Davis Cup, a sada je doznao i kako izgleda pritvor u Miamiju.

Razlog je dosta bizaran - preglasno je puštao glazbu u hotelskoj sobi. Prema napisima američkih medija, Tomić je čak tri puta upozoren zbog buke na koju su se tužili drugi gosti, a na kraju je postao i agresivan prema osiguranju hotela u kojem je boravio.

Pozvana je policija koja ga je uhitila, a navodi se da se 22-godišnji igrač opirao.

Tomićeva verzija se razlikuje od one kojom barataju novinari. On je priznao krivicu za ono što se dogodilo, ali je pronašao i bizaran razlog zašto nije stišao glazbu, tvrdeći da je zaspao pa nije čuo molbe onih koji su tražili da je stiša. Također je naveo da u incidentu nitko nije ozlijeđen te se ispričao.

Obitelj Tomić poznata je policiji. Oca Johna u rujnu 2013. ATP je suspendirao na osam mjeseci zbog uvreda upućenih bivšem teniskom partneru sina, Thomasu Drouetu.

S druge strane, Bernard je 2012. bio pod istragom policije zbog tučnjave u apartmanu u blizini Brisbanea, a godinu dana kasnije oduzeta mu je vozačka dozvola zbog prebrze vožnje, i to drugi puta.