BAD BOY & KARTELI

Adriano pozirao s automatom i narkokriminalcima

01.06.2010 u 09:29

Bionic
Reading

Nitko mu ne može osporiti znanje i talent, vjerojatno je jedan od najboljih golgetera unazad desetak godina, no Adriano je i problematičan tip koji se upravo zbog svoje naravi nikad neće pridružiti najvećima od najvećih. Njegove slike na kojima drži oružje i pokazuje znakove jednog velikog narkokartela osvanule su na brazilskim naslovnicama

Automatska puška u ruci i pozdrav u stilu velikog narkokartela Comando Vermelho - to su fotografije koje krase naslovnicu brazilskog lista O Dia. I ne bi to bilo nikakvo iznenađenje da na slici nije - Adriano. Zločesti dečko brazilskog nogometa tako se ponovno našao u središtu pozornosti, no ovog puta ne zbog orgijanja, ispijanja suludo velikih količina alkohola, drogiranja ili najobičnijeg tulumarenja, nego zbog nečeg puno, puno ozbiljnijeg.

Kako su brazilski novinari došli u posjed inkriminirajućeg materijala, nije poznato, no činjenica je da je tim fotografijama Adriano na neki način priznao povezanost s narkokartelom. Teško da bi ga samo tako netko nagovorio na smiješak, automatsku pušku i pokazivanje znaka kartela; to je učinjeno s namjerom. Pogotovo što čovjek pored njega u ruci drži kalašnjikov (AK-47), i to ne bilo kakav, nego - pozlaćeni! Očigledna je povezanost, a do koje mjere ona ide, vjerojatno će istražiti tamošnja policija. Navodno su fotografije slikane u vrijeme Adrianovog igranja za Inter iz Milana.

Brazilski novinari odmah su Adriana povezali s narkobossom Rogeirom Paulom de Souzom čiji se stožer nalazi u faveli u kojoj je odrastao i slavni nogometaš.

Zanimljiv je i brz odgovor Adrianova menadžera. Čovjek je izjavio da je zapravo riječ o igračkama, točnije oružju za paintball i da su fotke napravljene u Adrianovoj kuhinji u talijanskom Comu. Kako bilo, slike su u novinama osvanule u zao čas s obzirom da se Adriano sprema za novi pokušaj oživljavanja karijere u Europi. Nakon milanskog Intera nova mu je destinacija Roma. Zasad se njegovi novi rimski poslodavci nisu oglasili i komentirali fotografije svog novog napadača, no nekako sumnjamo da će im se svidjeti to što vide.