VEDRANA LINARDIĆ:

'Sigurna sam da Vedran Ćorluka ne ljubi maturanticu'

04.05.2012 u 14:37

Bionic
Reading

Vedrana Linardić otkrila nam je kako napušta manekensku karijeru koju će zamijeniti karijerom učiteljice te na jesen namjerava sjesti u školske klupe

'Dala sam sve što sam imala, a tu su i neke godine, tako da sam odlučila da ću najesen završiti svoju manekensku karijeru', otkrila nam je Vedrana Linardić koja je u društvu kolegice Line uživala na Cvjetnom trgu gdje je degustirala novu pizzu.

Na pitanje planira li onda sjesti u školske klupe s obzirom da je završila Učiteljsku akademiju odgovara potvrdno. 'Najesen počinje nova školska godina, a nadam se da će i za mene to vrijediti. Još nemam ništa u planu, ali slat ću molbe pa što bude', kaže lijepa učiteljica. Na pitanje hoće li biti stroga ili blaga kaže: 'Po potrebi, ali vjerojatnije je da ću biti blaga, takva sam po prirodi.'

Tijekom manekenske karijere nikada nije požalila što se bavi tim poslom, jer, kako kaže, nikada nije imala nemoralnih ponuda. Ipak, priznaje da joj je bilo teško kada je radila u inozemstvu gdje je bila bez obitelji i prijatelja. 'Nisam se susretala s negativnim primjerima iako znam da toga ima. Kada sam radila u inozemstvu, moja cimerica je cijeli dan bila na salati i jabuci, to mi se nikada nije dogodilo, imam odlične gene', kaže lijepa Vedrana.

Na pitanje čuje li se s bivšim dečkom Vedranom Ćorlukom i kako komentira šuškanja da on sada ljubi maturanticu, Vedrana kroz smijeh odgovara: 'Ma ne ljubi, ja sam sigurna da ne ljubi. Ostali smo u korektnim odnosima', rekla je simpatična Vedrana.