NA STARU GODINU

Zvijezdu 'Beverly Hillsa' napali bajkeri, oglasio se i njegov kolega: 'On je čudovište'

03.01.2024 u 20:58

Bionic
Reading

Dok se s kćeri vozio automobilom na Staru godinu, zvijezdu serije 'Beverly Hills 90210' napala je motociklistička banda, a sada se o svemu oglasio njegov kolega iz popularne serije

Najpoznatiji po ulozi Stevea Sandersa u hit seriji iz 90-ih, glumac Ian Ziering na Staru godinu doživio je neugodnost. Na društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj ga napada motociklistička banda, a sada se oglasio njegov kolega Brian Austin Green.

Green je na svom Instagram Storyju pohvalio kolegu rekavši kako je 'odradio svoje'. 'Moj Ian Ziering potukao se šakama na Hollywood Boulevardu s otprilike pet frajera i je*eni kralj ih je pretukao, dobili su svoje', rekao je glumac. Dodao je kako isprva nije čuo za tu tučnjavu, no drago mu je da se na kraju sve dobro završilo.

'On je čudovište. Očito je u nevjerojatnoj formi. Nikome ne bih ovo sugerirao... Ali, znaš što? Sve je dobro ispalo. Z, volim te, brate, ti si zvijer, blago tebi', zaključio je.

O incidentu u kojemu je sudjelovao na Staru godinu, Ziering se također oglasio.

'Jučer sam doživio alarmantan incident u kojem je sudjelovala grupa pojedinaca na mini motorima. Dok sam bio zaglavljen u prometu, jedan od tih vozača agresivno je prišao mom automobilu, što je dovelo do uznemirujućeg sukoba.

U pokušaju da procijenim štetu, izašao sam iz auta. Ovaj potez je, nažalost, eskalirao u fizičku prepirku, u koju sam se upustio kako bih se zaštitio', pojasnio je glumac te istaknuo kako su on i kći prošli neozlijeđeni, ali ga je doživljeno duboko uznemirilo.