EMOTIVAN I ISKREN

Princ Harry otkrio sve o trenutku u kojem je shvatio da je Meghan ona prava i da će je oženiti

19.07.2022 u 15:18

Bionic
Reading

Iza njih je šest godina zajedničke avanture tijekom koje su se vjenčali i dobili dvoje dječice, napustili britansko kraljevstvo i započeli novi život u Kaliforniji. Iako se na njihovu ljubav od početka gledalo kroz povećalo, princ Harry sada je otkrio kada je znao da je Meghan Markle ona prava i kada je odlučio da uz nju želi ostarjeti

Princ Harry održao je emotivan govor tijekom Opće skupštine UN-a u New Yorku te je osim o vodećim svjetskim problemima progovorio o voljenoj Africi i podijelio djelić intime iz svog života. Objasnio je koliko je Afrika za njega posebno mjesto i zašto joj se uvijek rado vraća. Prvi put u Afriku je došao s obitelji kada je imao 13 godina, a u to čarobno mjesto odmah se zaljubio.

'Većinu mog života to je bila moja slamka spasa, mjesto na kojem sam uvijek iznova nalazio mir i iscjeljenje', rekao je princ Harry, a potom dodao da ga za Afriku vežu najdivnije uspomene.

  • +14
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Tamo sam se osjećao najbliže majci i tražio utjehu nakon njezine smrti, a i tamo sam znao da sam pronašao srodnu dušu u svojoj supruzi', zaključio je. Princ Harry pritom je mislio na Bocvanu, u koju je prvi put, nakon samo dva spoja u Londonu, odletio s Meghan. Spojila ih je zajednička poznanica, a nakon dva izlaska princ Harry pozvao je američku glumicu da mu se pridruži u afričkoj avanturi.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Nekako sam je uspio nagovoriti da mi se pridruži u Bocvani. Zajedno smo proveli pet divnih dana u kampu na otvorenom, pod zvijezdama. Bilo je fantastično. Bili smo prepušteni sami sebi i to je za mene bilo ključno jer sam je uspio bolje upoznati.'

U studenom 2017. britanski je princ kleknuo i zaprosio Meghan dijamantom iz Bocvane, da joj zauvijek ostane uspomena na divne ljubavne početke.