SRETNA I ZALJUBLJENA

Zvijezda 'Kuće od karata' ponovno ljubi: Robin Wright u vezi je sa zgodnim Francuzom

29.12.2017 u 19:35

Bionic
Reading

Nakon braka sa Seanom Pennom, veze s Benom Fosterom, zvijezda hit serije 'Kuća od karata' ponovno ljubi. Ovoga puta, odabranik Robin Wright nije iz glumačkog, već modnog svijeta. Riječ je o Clementu Giraudetu, koji u slavnom Saint Laurentu radi kao menadžer za VIP klijente

Američki mediji ne prestaju pisati o novoj ljubavnoj priči u Hollywoodu. Lijepa glumica, zvijezda hit serije 'Kuća od karata', Robin Wright u vezi je s Clementom Giraudetom. Riječ je o Francuzu koji je u slavnom Saint Laurentu zaposlen kao menadžer za VIP klijente.

  • +7
Robin Wright i Clement Giraudet Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par je snimljen kako zajedno provode odmor u Squaw Valleyju. Riječ je o skijaškom resortu koji se nalazi kalifornijskom Tahoe Cityju. 51-godišnja glumica i njezin novi odabranik snimljeni su još u rujnu, kada su zajedno pratili nogometnu utakmicu na Parku prinčeva u Parizu, a društvo im je pravio i njezin 24-godišnji sin Hopper.

Osim nogometne utakmice, Robin Wright je bila i na listi uzvanika za modnu reviju Saint Laurenta tijekom francuskog Tjedna mode. Prema medijskim napisima, njihova veza traje još od svibnja, kada je glumica bila na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje je bila gošća na Keringovom događanju. Inače Kering je dio grupacije kojom rukovodi Saint Laurent.

  • +7
Robin Wright Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Robin Wright iza sebe ima brak s kolegom glumcem Seanom Pennom, s kojim osim sina Hoppera ima i kćerku Dylan, a nakon njega je bila sa zvijezdom 'X-Mena', Benom Fosterom. Za Fostera je čak bila i zaručena, a veza im je bila turbulentna i prepuna prekida i pomirbi. 

  • +11
Robin Wright i kćer Dylan Penn Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia