ROBIN I DYLAN

Modno usklađene mama i kći izgledaju poput sestara

18.09.2017 u 14:54

Bionic
Reading

Prelijepa glumica koja nas je oduševila ulogom ambiciozne Claire Underwood u hit seriji 'House of Cards' prošetala se crvenim tepihom na dodjeli nagrada Emmy s kćeri Dylan Penn

Modno usklađene mama i kći oduševile su svojim elegantnim opravicama na dodjeli ovih prestižnih TV nagrada.

Atraktivna Robin Wright, koja je ove godine proslavila 51. rođendan, zasjenila je i puno mlađe showbizzerice u još jednom stajliš izdanju u kojem je bila među najzapaženijim uzvanicama.

Ova plavuša nježnih crta lica u glumačkom je poslu još od 80-ih, kad se proslavila ulogom u filmu 'The Princess Bride'.

U seksi crnoj haljini Thierryja Muglera bez naramenica Robin je bila pojam elegancije, dok je njezina lijepa kći nosila kreaciju od crne čipke s potpisom Dolce & Gabbana.

  • +11
Robin Wright i kći Dylan Penn Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dylan Penn, koju je Robin dobila u braku s holivudskim zločestim dečkom Seanom Pennom, prava je slika i prilika svoje majke, od koje je naslijedila ljepotu, ali i sudeći po svemu, i osjećaj za stil.  

'Sretna sam što sam ovdje kao njezina pratnja, ona je divna', rekla je ova zgodna 26-godišnjakinja koja se polako probija u filmskom svijetu.

  • +5
Robin Wright Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Robin i Sean Penn razveli su se nakon 14 godina braka, a osim Dylan, imaju sina Hoppera.

U ranijem intervjuu za Vanity Fair, Robin je otkrila da se tek u petom desetljeću života počela osjećati ispunjeno.

'Svog bivšeg muža poštujem, imamo dvoje divne djece, a u svom braku smo puno toga naučili', rekla je Robin, dodajući kako joj se slava došla kasno, ali da ne žali ni za čim.

'Već s 23 bila sam trudna, nisam ni okusila život, a postala sam majka. Sad sam spremna za sve što mi život donosi i konačno sam kompletna osoba!', dodala je mladolika glumica.