ROSE LESLIE

Zvijezda 'Igre prijestolja' više ne može sakriti trudnički trbuh

07.01.2021 u 13:04

Bionic
Reading

Škotska glumica Rose Leslie i britanski glumac Kit Harrington, zvijezde serije 'Igra prijestolja', snimljeni su ovih dana u šetnji i nabavci, a iako je svoj trudnički trbuh pokušala jaknom sakriti od hladnoće, glumica ga nije uspjela sakriti od paparazza

Par je u slatkom išekivanju prinove, a svoju već poveću izbočinu Leslie nije uspjela prikriti niti s debelom zimskom jaknom pa joj je suprug velikodušno prepustio tri paketa mlijeka koje je strateški oslonila na trbuh.

Osim iščekivanja prinove, slavni par je uoči blagdana obradovala vijest da su dobili zeleno svjetlo za renoviranje svoje farme iz 15. stoljeća u kojoj planiraju podizati dijete, a koju ona od milja naziva 'kuća koju je sagradio Jon Snow'.

  • +6
Rose Leslie i Kit Harington Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kuću su kupili prije tri godine u istočnoj Angliji, i u početku su je koristili za bijeg na selo radi punjenja baterija.

'Velika je privilegija biti okružen zelenilom, živicama, pijevom ptica i našim divnim susjedima. Tako je mirno', govorila je o svojoj kući Leslie, a potom su u njoj proveli većinu lockdowna.

'Odgajali smo štene tijekom zaključavanja. Pokušavali smo razgovarati za stolom, ne govoreći o ničemu osim o onom što ćemo jesti sljedeći dan. Bilo je to izvanredno vrijeme za sve nas. Sigurno nas je usporilo', rekla je u listopadu za The New York Post Leslie.

Više vremena provedenog u kući ukazao je i na probleme, poput slamnatog krova u kojemu se nalazilo ogromno gnijezdo stršljena, pa je postalo jasno da njihovo imanje treba obnoviti.

Inače, par vijest o trudnoći nije objavio putem društvenih medija, nego suptilno pokazujući trudnički trbuh na naslovnici časopisa Make u rujnu. U intervju Leslie nije puno govorila o trudnoći, samo je otkrila da su se ona i Harington vratitli iz SAD-a u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi bebu mogli odgajati blizu obitelji i prijatelja.

Prvi put je o trudnoći progovorila u listopadskom intervjuu za TNYP, kazavši kako je oduševljena sa slatkim iščekivanjem te da jedva čeka upoznati novog člana njihove obitelji.