ZASLUŽENI ODMOR

Kit Harington viđen u javnosti prvi put nakon što je otišao na rehabilitaciju

01.06.2019 u 12:15

Bionic
Reading

Zvijezda 'Igre prijestolja' Kit Harington viđen je u Connecticutu kako opušteno šeće ulicom

Nakon osam godina rastuće slave 32-godišnji Kit Harington doživio je trenutak slabosti kad je serija 'Igra prijestolja' završila. Britanski glumac prijavio se u centar za rehabilitaciju u Connecticutu koji košta 120.000 dolara mjesečno.

  • +2
Kit Harington Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zvijezda je viđena kako šeće ulicom Essexa u majici kratkih rukava, tenisicama i s kapom na glavi. Klijenti centra za rehabilitaciju nemaju ograničenje kretanja – mogu odlaziti i odlaziti iz njega kako žele.

Koliko je poznato, kraj serije 'Igra prijestolja' dočekao je Kita Haringtona nespremnog. Srećom, potporu mu daje supruga Rose Leslie, kao i njegovi bliski prijatelji.

'Kad vaš lik postane centar pažnje serije koja je popularnija nego ikad, to je prilično zastrašujuće', rekao je Kit Harington nakon što je njegov lik u seriji ubijen.

  • +12
Pijani Kit Harington izbačen iz kafića Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U stanci između sezona u kojima lik Roba Snowa umire, pa se vraća u život, Kit Harington počeo je viđati psihijatra. No, ni terapija ga nije uspjela pripremiti na kraj serije.

'Moj zadnji dan snimanja osjećao sam se u redu. No, kad sam završio zadnju scenu, počeo sam teško i ubrzano disati, te doživio slom. Osjetio sam istovremeni nalet olakšanja i tuge što to više neću moći raditi. Najčudnija stvar je bila kad su mi skidali kostim – imao sam osjećaj kao da mi gule kožu, kao da grubo trgaju taj lik iz mene', rekao je Kit Harington.

  • +4
Rose Leslie i Kit Harington Izvor: Profimedia / Autor: N.N.