KIT HARINGTON

Friško oženjena zvijezda 'Igre prijestolja' u izvanbračnoj aferi

26.11.2018 u 13:00

Bionic
Reading

Nakon optužbi ruske manekenke da je upravo s njom varao svoju zaručnicu, danas suprugu Rose Leslie, zvijezda serije 'Igra prijestolja', Kit Harington, odlučio je javno istupiti i demantirati sve

Kit Harington, zvijezda serije 'Igra prijestolje', suočio se s teškim optužbama ruske manekenke Olge Vlaslove, koja tvrdi kako je upravo s njom glumac varao Rose Leslie prije i nakon vjenčanja. Naime, Olga Vlaslova svoje je tvrdnje potkrijepila golim fotografijama 31-godišnjeg Kita Haringtona, a sam glumac, putem svog glasnogovornika, sve je to negirao.

  • +4
Rose Leslie i Kit Harington Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kako tvrdi ruska manekenka, Haringtona je upoznala u Luksemburgu, a zajedno su proveli nekoliko noći, kako prije, tako i poslije vjenčanja s 31-godišnjom Rose Leslie u lipnju ove godine.

'Optužbe i ova priča u potpunosti su lažne. On nikada nije bio u Luksemburgu, niti je upoznao Olgu Vlaslovu', rekao je Haringtonov glasnogovornik.

Inače, u rujnu, dva mjeseca nakon vjenčanja, glumac je na dodjeli nagrada Emmy otkrio kako ga je upravo njegova uloga Jona Snowa dovela do njegove današnje supruge, a koja je glumila Ygritte. Par je vezu započeo još 2012. godine, no službeno su je potvrdili tek u travnju 2016. godine.

  • +5
Glumac Kit Harington u Dubrovniku snima na tvrđavi Minčeta Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX

Zaručili su se u rujnu 2017. godine, a vjenčali 23. lipnja 2018. godine u crkvi Kirkton of Rayne u Škotskoj. Sama Rose Leslie još uvijek nije komentirala ove medijske napise.