sjećate li ga se?

Ovako danas izgleda Balki Bartokomous iz serije 'Potpuni stranci'

03.04.2017 u 09:54

Bionic
Reading

Zgode i nezgode tada 22-godišnjeg Grka s izmišljenog otoka Myposa zabavljale su televizijske gledatelje punih 13 godina. Komičnog Balkija Bartokomousa i danas se sjećaju mnoge generacije, a gdje je danas i kako izgleda glumac Bronson Pinchot, pročitajte u nastavku

Prije točno 31 godinu američka televizijska kuća ABC premijerno je prikazala svoj sitcom 'Potpuni stranci' koji je momentalno postao hit, a novi nastavci s nestrpljenjem su se iščekivali. Popularnost je možda stekla i zahvaljujući Bronsonu Pinchotu, odnosno komičnom Balkiju Bartokomousu koji je rođen i odrastao na izmišljenom grčkom otoku Myposu na kojem je živio kao pastir sa svojim ovcama i sanjao bolji život u Americi.

S 22 godine on odluči posjetiti svog rođaka Larryja Appletona i zapravo započne život s njim. Serija se emitirala sve do 1993., a Bronsona Pinchota obilježila je upravo ta uloga. Iako je u seriji glumio Grka, Pinchot po majci vuče talijanske korijene, a otac mu je bio porijeklom Rus rođen u New Yorku i odrastao u Parizu.

Nakon što je diplomirao na prestižnom Yaleu, i to kao jedan od najboljih studenata na godini, Pinchot se počeo baviti umjetnošću, no nakon što ga je u jednoj predstavi na fakultetu otkrio casting direktor, započeo je njegov glumački put.

Osim uloga u serijama i filmovima, poznat je kao narator u audiopričama, a okušao se i kao voditelj svog showa 'The Bronson Pinchot Project' u kojem je restaurirao stare kuće.

Posljednjih godina bavi se dizajniranjem posuđa, što reklamira i na svojoj službenoj internetskoj stranici http://bronsonpinchot.org/.

Serija 'Potpuni stranci'