ASHLEY PARK

Zvijezda 'Emily u Parizu' iskreno progovorila o borbi sa zloćudnom bolesti

08.12.2022 u 17:43

Bionic
Reading

Zvijezda hit serije ‘Emily u Parizu’, čija treća sezona stiže 21. Prosinca na Netflix, iskreno je progovorila o dramatičnom periodu kada joj je s 15 godina dijagnosticirana akutna mijeloična leukemija

Glumica Ashley Park otkrila je kako je dijagnoza akutne mijeloične leukemije kada je imala 15 godina utjecala na njezin pristup zdravlju i životu.

Iako se sada kao 31-godišnjakinja oporavila nakon što je u tinejdžerskoj dobi provela gotovo godinu dana u bolnici podvrgavajući se rigoroznoj kemoterapiji, kaže da joj je to što joj je rečeno što smije, a što ne može raditi u tim kritičnim trenucima bila najveća motivacija.

  • +2
Ashley Park Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

‘Jednom kada je rak fizički napustio moje tijelo, moja misija je bila da ne dopustim da utječe na moj život’, priznala je u svom novom intervjuu za digitalni magazin SHAPE dodavši: ‘Nisam željela da me to definira. Ljudi su bili toliko zabrinuti za mene, a ja sam postala osoba koja je u glavi samo imala misao: 'Dobro sam. Ne brinite se za mene. Radit ću ono što želim’.

Zvijezda ‘Emily u Parizu’ dobivenu inspiraciju nakon pobjede nad rakom iskoristila je za izvedbe osam do devet predstava tjedno na kazališnim daskama Broadwaya na samom početku svoje glumačke karijere.

Iz iskustva je naučila da treba brinuti o svom zdravlju kako bi još jače grabila prema svojim snovima.

‘Kad toliko nastupate, shvatite da je vaše tijelo vaša posuda - to je vaš instrument. Dakle, morate ga tretirati kao takvog i stvarno se brinuti o njemu’, priznaje Park.

Iako je radila sve, od joge do trčanja, pilatesa i plesa, danas je uglavnom usredotočena na ‘svakodnevno kretanje’.

‘To ponekad može biti teško s mojim rasporedom snimanja, pa sam naučila da kako bih ostala motivirana, moram prilagoditi vrstu fizičke aktivnosti svom životu u bilo kojem trenutku’, objasnila je dodavši da je danas fokusirana na uravnoteženu prehranu s naglaskom na biljnoj.

  • +3
Premijera 3. sezone serije 'Emily u Parizu' Izvor: Profimedia / Autor: Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia