CAMILLE RAZAT

Evo u koji se jeftin i učinkovit proizvod kune ljepotica iz hit serije 'Emily u Parizu'

07.06.2022 u 12:27

Bionic
Reading

Ljubiteljima serije 'Emily u Parizu' dobro je poznato ime Camille Razat, prelijepe francuske glumice koja je na nedavno održanom festivalu u Cannesu izazvala pravu pomutnju

Savršen ten, bujna kosa, samouvjeren stav i neodoljivi francuski šarm, to je ono što karakterizira lijepu Camille Razat koja se proslavila ulogom u podjednako omiljenoj, ali i kritiziranoj seriji 'Emily u Parizu'.

Ambasadorica brenda L'Oréal Paris, glumica Camille u intervjuu za njemački InStyle u Cannesu otkrila je svoje trikove za ljepotu koji vrijedi primijeniti.

Filmografija ove divne Francuskinje doista zvuči bajkovito: 'Rock'n Roll', 'Girls With Balls' i naravno 'Emily u Parizu'.

  • +9
Camille Razat Izvor: Profimedia / Autor: Jacques BENAROCH / Sipa Press / Profimedia

Camille (28) koja je u Cannesu zablistala u glamuroznim izdanjima, ima nekoliko beauty trikova koje je rado podijelila.

'Nikad ne zaboravljam nanijeti vazelin za usne. To je nešto što mi Francuskinje obožavamo koristiti. Osjetljivu kožu usana čini mekom i lijepo nahranjenom. I naravno, koristim i mali roler za lice, sjajan je! Svi bi ga trebali koristiti, to je zbilja vrlo bitno - kao što masirate tijelo, masirajte i lice ', rekla je. 

Njezina je jutarnja rutina vrlo jednostavna i uključuje i led.

'Kako bih se pripremila za crveni tepih u Cannesu, stavila sam kockice leda na lice jer mi lice ujutro obično izgleda malo natečeno. Zatim posegnem za Revitalift serumom kako bih nabacila malo sjaja. Obavezno i malim masažerom za lice prelazim kožu uz obraze i čeljust. Zatim nanesem dva korektora različitih boja. Moja koža je između dvije nijanse, pa tako postižem savršenu nijansu. Dakako, dolazi i moja omiljena maskara: One Million Volume Balm Noir Mascara koja ima dodatni učinak njege zbog koje trepavice zbilja rastu', ističe lijepa Camille koja kaže da voli eksperimentirati s različitim make up stilovima.

Kad ima problema s licem, Camille koristi svježe listove aloe vere.

'Da, izrežem komad izravno s biljke i nanesem gel na lice da nahranim kožu. Koža mi je često nadražena i ponekad se borim s ekcemom', rekla je glumica dodajući kako obožava i zlatni serum Elvital Öl Magique koji čini čuda za njezinu kosu.

Što se tiče izgleda, dodaje, nije stvar samo u odjeći, frizuri ili make upu, već sve dolazi iz nekog unutarnjeg osjećaja.

'Mislim da je moj stil malo više edgy, više rock'n'roll u odnosu na Camille u seriji. Moja modna inspiracija dolazi iz cijele Europe: malo Londona, na primjer. Volim čarape s uzorkom, volim mokasine sa zdepastim potplatom... Dakle, da - više rock'n'rolla', rekla je. 

Najdraža haljina koju je nosila u seriji, kaže, bila joj je ona s potpisom Yves Saint-Laurenta - seksi, elegantna i chic.