JOHN JAMES

Zvijezda 'Dinastije' sa ozljedama glave završila u beogradskoj bolnici

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 16.11.2021 23:52
  • Objavljeno 16.11.2021 u 23:49
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Domaćim gledateljima najpoznatiji po ulozi Jeffa Colbyja u kultnoj seriji 'Dinastiji', glumac John James doživio je nesreću u Beogradu zbog koje je morao zatražiti medicinsku pomoć

Danas 65- godišnji James nalazi se u susjednoj Srbiji gdje trenutno snima film 'My Son Hunter'.

'Ulazio sam u jedan restoran u Beogradu i zabio se u staklena vrata. Imam veliku porezotinu iznad oka i krvarenje je bilo obilno. Bio sam dosta ošamućen pa sam se vratio u svoju hotelsku sobu, a tamo me preuzeo moj menadžer Nicholas Kalogeras i odveo me u bolnicu', izjavio je glumac za britanski Daily Mail iskoristivši priliku kako bi pohvalio zdravstveno osoblje bolnice u Beogradu.

'Bila je subota navečer i hitna je bila pretrpana ljudima no dobio sam vrhunski tretman i nekoliko šavova pa se mogu vratiti na set', otkrio je.

U filmu koji snima u Beogradu, James utjelovljuje aktualnog američkog predsjednika Joeja Bidena, a film opisuje kao priču o  bezuvjetnoj ljubavi oca prema sinu, ali je naglasio i da pruža dublji pogled u svijet politike.

'Film ima sve. Novac, moć, pohlepu, seks, droge i alkohol. Na neki način me podsjeća na 'Dinastiju', kazao je John koji je u seriji 'Dinastija' glumio od 1981. do 1989. godine.

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia