EMMA SAMS

Sjećate li se Fallon iz 'Dinastije'? Evo kako danas izgleda i što radi

17.09.2021 u 13:01

Bionic
Reading

Mnoge su generacije odrasle uz sve zaplete hit serije osamdesetih, 'Dinastije'. Sve je zanimalo što radi Blake Carrington, s kime se viđaju njegovi sinovi, hoće li se Alexis i Krystle još koji put fizički obračunati, a ništa manje zanimanja nije izazvala ni Fallon. Ona je uistinu bila zvijezda osamdesetih, s bogatim ljubavnim životom, a iako je danas nema toliko u javnosti, na muškarce nije zaboravila, pa se tako uskoro četvrti put udaje

Britanski mediji ne prestaju pisati o novim zarukama voditelja 'Great Britain Newsa' Simona McCoyja, koji će uskoro postati četvrti suprug zvijezde osamdesetih, glumice Emme Samms, koje se i hrvatski gledatelji sjećaju po seriji 'Dinastija', u kojoj je utjelovila Fallon.

Tu sretnu vijest potvrdio je sam budući mladoženja, otkrivši da imaju i veliku potporu svoje djece. Za Emmu Samms, veliku zavodnicu s malih ekrana, ovo će biti četvrti brak, a danas 61-godišnjakinja ima dvoje djece, kćer Michu i sina Camerona, s trećim suprugom, psihijatrom Johnom Hollowayem, od kojeg se rastala 2003. godine.

Tučnjava Fallon i Sammy Jo Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Osim s njim, dva puta u brak je ušla s odvjetnikom, prvo s Bansijem Nagjijem, od 1991. do 1992., a potom s Timom Dillonom, od 1994. do 1995. godine. Službeni datum još nisu dogovorili, no nadaju se da će se sve odigrati u proljeće, kada očekuju da će se pandemija koronavirusa napokon smiriti.

Njezina glumačka karijera krenula je nevjerojatnom brzinom nakon što se kao Holly Sutton pojavila u hit seriji 'General Hospital', a kad je dobila ulogu Fallon Carrington Colby u kultnoj 'Dinastiji', zacementirala je svoj status legende televizijskih sapunica. Nekoliko godina nakon završetka snimanja 'Dinastije' vratila se u Veliku Britaniju te je imala ulogu u BBC-jevoj seriji 'Doctors'.

Emma Samms kao Fallon Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Nije trebalo dugo da je proglase i seks simbolom osamdesetih, a iako je čak dva puta dobila ponudu da se pojavi u Playboyu, na to nikada nije pristala. Mnogi se i dandanas jasno sjećaju scene u kojoj su se Fallon (Emma Samms) i Sammy Jo (Heather Locklear) potukle i završile u blatu, a koja je postala kultna.

  • +20
Emma Samms Izvor: Profimedia / Autor: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia