Pobogu, što je to?

Zvijezda 'Dinastije' izvrijeđala mlađu kolegicu

22.03.2017 u 06:45

Bionic
Reading

Jeste li ikada pomislili svoje tijelo očistiti od parazita tako da tjedan dana konzumirate jedino i isključivo kozje mlijeko? E, pa tog se pravila pridržava glumica Gwyneth Paltrow, velika zagovornica 'clean eatinga'. To se pak ne sviđa njezinoj 40 godina starijoj kolegici Joan Collins, koja joj je putem radijske emisije poručila što misli o njoj i svemu onome što zagovara

Trend tzv. zdrave prehrane, službeno nazvane clean eating, nepresušna je tema, a sve su glasniji oni koji smatraju da to baš i nema pretjerane veze sa zdravom prehranom. Njima se sada pridružila i zvijezda serije 'Dinastija', Joan Collins, te je odlučila javno se obračunati sa svojom mlađom kolegicom, velikom zagovornicom takvog načina života, Gwyneth Paltrow.

U intervjuu za LBC Radio, 83-godišnja glumica rekla je da je ostala osupnuta kada je čula da je njezina 44-godišnja kolegica otkrila da čisti svoje tijelo od parazita tako što tjedan dana konzumira samo kozje mlijeko.

Posljednjih godina Gwyneth Paltrow je, smatraju mnogi, otišla u ekstreme sa svojom filozofijom zdravog života.

'Sve ovo što govori da ne jede ništa po tjedan dana i da pije samo kozje mlijeko - pobogu, što je to? Pretpostavljam da je to zaluđenost. Vidim sve te ljude koji piju zdrave, zelene napitke, jedu kelj i kvinoju. Pa to je grozota! Zeleni čaj je odvratan! On je poput tinte', izjavila je Joan Collins te dodala kako ona pije 'normalne' čajeve, kao i dvije šalice kave svako jutro.

Collins je između ostaloga kazala da zdrava hrana, poput kelja i kvinoje, ima okus po kartonu.

'Sve te dijete, poput one prema kojoj moraš dnevno pojesti deset porcija voća i povrća - pa bila bih velika kao kuća da se hranim tako. Kvaliteta onog što jedeš vrlo je važna, a pritom želim postići izbalansiranu prehranu. Tako primjerice vjerujem da konzumacija avokada ima svoje prednosti, kao i uzimanje suplemenata. Uzimam vitamine C i E te omegu.'

Gwyneth je s druge strane nedavno svoje sljedbenike ohrabrivala da izbace sve što sadrži gluten, mliječne proizvode, kukuruz, soju, kofein, alkohol, šećer, crveno meso, školjke i bijelu rižu. Prošle godine napisala je i knjigu o svojim prehrambenim navikama i zapravo postala svojevrsni guru za prehranu te svoje savjete dijeli preko interneta.

#latebrunch #toooldforthislevelofhangover

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)