zavidna figura

Isklesano tijelo Fani Stipković izaziva zavist

21.03.2017 u 10:59

Bionic
Reading

Novinarka Fani Stipković često objavljuje sjajne rezultate svog dugogodišnjeg režima vježbanja. Osim zavidnim trbušnjacima, ovoga puta pohvalila se lijepim sportskim kompletićem koji, kaže, obožava i glumica Kate Hudson

Fani Stipković dobro se osjeća u svome tijelu, a jednom je prilikom kazala i kako je vježbanje za nju postalo poput ovisnosti, ali one pozitivne, koja ju podiže na svim razinama. 

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu pohvalila se sportskim kompletićem koji je najdraži i holivudskoj glumici Kate Hudson, također poznatoj po zavidnoj liniji koju održava strogim režimom vježbanja.

Brojne obožavatelje Fani je ponovno ostavila bez daha i svojim trbušnjacima. 

Često ju možemo vidjeti u razgolićenim izdanjima, čime najviše oduševljava muški dio publike, a ova 34-godišnja novinarka i bivši model sa stalnom adresom u Madridu slobodno vrijeme najviše voli provoditi u teretani, otkrivajući nove vježbe i tehnike.

Tako je nedavno priznala i kako se zaljubila u malo intenzivniju tehniku vježbanja, takozvani CrossFit, te je izdržljivošću i snagom posramila i mnoge pripadnike muškog spola. 

'Obožavam intenzivne vježbe, CrossFit. Jako mi se sviđa ova kombinacija kardio treninga, dizanja utega, gimnastike i natjecanja jer sve skupa tjera svaki djelić mog tijela da ostane zdravo, snažno i u formi. Obožavam raditi stvari kojima pomičem svoje granice', napisala je nedavno lijepa Fani.