TORI SPELLING

Zvijezda 'Beverly Hillsa' razvodi se nakon 17 godina braka u kojem je dobila petero djece

18.06.2023 u 20:14

Bionic
Reading

Nagađanja o bračnom krahu Tori Spelling i Deana McDermotta napokon su gotova, glumački par potvrdio je da se razvodi. Zajedno su 18 godina, a od toga su 17 u braku, u kojem su dobili petero djece

'S velikom tugom i teška srca osjećam da smo nakon 18 godina provedenih zajedno i petero nevjerojatne djece, Tori i ja odlučili krenuti svatko svojim putem i započeti novo vlastito putovanje. Nastavit ćemo raditi zajedno kao roditelji puni ljubavi i voditi i voljeti našu djecu kroz ovo teško vrijeme. Molimo vas da svi poštujete našu privatnost dok izdvajamo ovo vrijeme da svoju obitelj okružimo ljubavlju. Hvala svima na podršci i ljubaznosti', napisao je McDermott u objavi na društvenoj mreži.

Tori Spelling i Deana McDermott u braku su dobili sinove Liama (16), Finna (10) i Beua (6) te kćeri Stellu (15) i Hattie (11).

Zvijezda serije 'Beverly Hills, 90210' i kanadski glumac više su puta opovrgnuli glasine o svojim bračnim problemima usprkos sve brojnijim dokazima da je razlaz neizbježan. Turbulencije su ih pratile od samog početka veze, a upoznali su se u Ottawi na snimanju TV filma 'Mind Over Murder' 2005. dok su oboje još bili u braku s drugim ljudima.

  • +6
Tori Spelling i Dean McDermott Izvor: Profimedia / Autor: Priscilla Grant / Everett / Profimedia

Manje od mjesec dana nakon što je Spelling finalizirala razvod od Charlieja Shaniana, ona i McDermott vjenčali su se na privatnoj ceremoniji na Fidžiju u svibnju 2006. Međutim, krajem 2013. glumac je priznao da je varao suprugu. Od tada nisu prestajale glasine o problemima u njihovom braku, koji su sad odlučili i službeno okončati.