SUKOB NE PRESTAJE

Christine ne odustaje i sada tvrdi da Kevin Costner želi iz kuće izbaciti vlastitu djecu

17.06.2023 u 08:34

Bionic
Reading

Holivudski glumac Kevin Costner smatra da uslijed razvoda 'nije zdravo' da on i uskoro mu bivša supruga dijele zajednički dom s djecom, a iako je predbračnim ugovorom dogovoreno da će Christine biti ta koja će napustiti kuću, ona sada to odbija i tvrdi da Costner želi od njihove djece napraviti beskućnike

Ako je mislio da mu je razvod od prve supruge Cindy, s kojom je bio u braku od 1978. do 1994., ostavio gorak okus u ustima, prevario se. Brak s Christine Baumgartner holivudski glumac Kevin Costner dobro će zapamtiti, jer kako je krenulo, ne piše mu se dobro.

Unatoč potpisanom predbračnom ugovoru, u kojem je stajalo kako će u slučaju razvoda Christine biti ta koja će napustiti njihov obiteljski dom vrijedan 145 milijuna dolara, pri čemu će Costner joj dati nešto više od milijuna da pronađe novu kuću, uskoro bivša supruga holivudskog glumca to je sve izignorirala.

Christine Baumgartner jasno je dala do znanja da kuću neće napustiti, a ne obazire se ni na to što je Costner od suda tražio da je se izbaci.

Kako bi dodatno ocrnila uskoro svog bivšeg supruga, Christine je sada izjavila kako 68-godišnja zvijezda 'Yellowstonea' želi iz kuće izbaciti vlastitu djecu, koja bi tako postali beskućnici.

Christine Baumgartner i Kevin Costner Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Inače, Kevin i Costner zatražili su zajedničko skrbništvo nad troje djece - Caydenom (15), Hayesom (14) i Grace (12), a gospođa Costner u sudskoj tužbi tvrdi kako su djeca u toj kući cijeli život i da za njih nije dobro da iz iste sada isele.

DailyMail je uspio dobiti na uvid sudske spise u kojima Costner kaže: 'Želio bih jasno reći da ja ne 'izbacujem' našu djecu iz njihovog doma. Christine i ja imat ćemo zajedničko skrbništvo nad djecom i oni će i dalje biti u svom domu, u svojim sobama, sa svojom odjećom, knjigama i ostalim stvarima tijekom vremena koje će provoditi sa mnom, kao i u svakom trenutku kada požele biti ovdje.

Naša su djeca tinejdžeri i slobodno će se kretati između mog i Christineinog doma, jednom kada ga ona pronađe. Zato, naša djeca nemaju nikakve veze s mojim molbama, jedino što tražim je da Christine napusti moj dom i pronađe alternativni smještaj, na što je pristala, ali je i trebala to učiniti u travnju kada je odlučila podnijeti zahtjev za razvod.'