Jedno od omiljenih lica

Zoran Šprajc uživa na snijegu: 'Komad zemlje na kojem bi valjalo dočekati mirovinu'

07.12.2022 u 23:03

Bionic
Reading

Televizijski voditelj i urednik nedavno je proslavio svoj 'drugi rođendan', dan na koji je doživio infarkte u dva navrata u razmaku od šest godina. Sada se ozbiljno pridržava liječničkih uputa i radi na promjeni životnih navika, a u slobodno vrijeme obožava otići u Gorski Kotar

Voditelj emisije 'Stanje nacije' javio se svojim pratiteljima nakon više dana 'apstinencije' od Instagrama i razveselio svoje pratitelje razglednicom iz prirode. 'Komad zemlje na kojem bi valjalo dočekati mirovinu. Nedostaje još kućica, štalica, kravica i mirovina', opisao je Zoran Šprajc. Kao i uvijek stižu mu zanimljivi komentari.

'Obrati se djedici možda ispuni dani su darivanja', 'Ovo bi bilo i za Stanje nacije', 'Skroman čovjek', 'Ormarić od struje je tu, barem nešto', 'Bolje kozica pod stare dane', poručuju mu i savjetuju brojni fanovi.

Inače, prije nekoliko tjedana omiljeni urednik i voditelj sa svijetom je podijelio vijest da je udomio je mačkicu koja se zove Tobica, pa sad doma uz nedavno udomljenu mačku Milicu i svoju ljubimicu psa Belu ima već tri kućna ljubimca. Pojavio se i na premijeri filma 'The Menu' i to u društvu supruge Lidije, koju rijetko imamo priliku vidjeti.

  • +4
Zoran Šprajc Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX