UPOZNALI SU SE NA HRT-U

Pretpremijera filma 'The Menu' privukla poznata lica: Zoran Šprajc stigao sa suprugom koju ne vidimo često

17.11.2022 u 14:11

Bionic
Reading

U četvrtak je u svim CineStar kinima pretpremijerno prikazan film kojeg mnogi ljubitelji sedme umjetnosti već neko vrijeme iščekuju. U Kaptol Boutique Cinema i Gold Classu prikazan je u sklopu programa 'Kino i Vino', a večer nisu htjeli propustiti ni brojni poznati među kojima je bio i RTL-ov urednik i voditelj

Premda se rijetko pojavljuje u javnosti u društvu supruge Lidije, voditelj emisije 'Stanje nacije' već je 24 godine u sretnom braku. Zoran Šprajc rado je pozirao u društvu svoje životne družice na pretpremijeri filma 'The Menu' (neobičan spoj trilera, horora i komedije) redatelja Marka Myloda.

Inače, svoju voljenu, omiljeni voditelj i urednik upoznao je na HRT-u dok je radio kao novinar, a ona kao lektorica. Kratko su bili u vezi, a zatim su si 1. kolovoza 1998. godine u Zagrebu izrekli i sudbonosno 'da'. Zajedno imaju troje djece, dva sina Mirona i Darjana i kći Franku.

Slavni voditelj u jednom od ranijih medijskih istupa otkrio kako gleda na brak te je istaknuo da 'ako je brak navika, onda je to dobra navika' te da njemu nije. Smatra da čovjek u sebi ima ili nema strasti i nastoji sa strašću raditi posao, družiti se s prijateljima i biti s obitelji. Strastven je, kaže u sportu, za stolom, u svađi, ali i u ljubavi no da je za ljubavnu strast ipak potrebno dvoje'.

Poznati na premijeri filma Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Petra Ria