Ovo ne viđamo često

Zoran Šprajc ovog je vikenda odlučio sam oprati svoj automobil, sve je dokumentirao, pa poručio: 'Oprez! Vrlo, vrlo vruća fotka'

01.06.2020 u 14:38

Bionic
Reading

Već je svima poznato da urednik i voditelj RTL Direkta osim na malim ekranima domaću javnost redovito zabavlja objavama na društvenim mrežama. Premda s obožavateljima često dijeli dogodovštine iz svog poslovnog dijela života, najviše ih, neosporno, nasmije onima - iz privatnog

Zoran Šprajc opravdano nosi titulu jednog od najpopularnijih osoba s malih ekrana, a njegov Instagram profil prati preko 62 tisuće ljudi. Na društvenim mrežama voditelj i urednik informativne emisije 'RTL Direkt' se nikad ne libi podijeliti zanimljive detalje i anegdote iz svakodnevnog života.

Poznat po svojim urnebesnim, sarkastičnim i gotovo uvijek pamtljivim izjavama i odjavama, na Instagram storyju otkrio je kako je vikend iskoristio za pranje svog automobila uz duhoviti komentar: 'Oprez! Vrlo, vrlo vruća fotka' aludirajući na scene iz filmova u kojima seksi djevojke peru automobile, a ispod mokrih majica im se naziru obline.

Nakon dva mjeseca javljanja iz domova, prošli tjedan se 51-godišnji voditelj baš kao i ostatak ekipe vratio javljanjima iz RTL-ovog studija. Zoran Šprajc je tom se viješću morao pohvaliti na društvenim mrežama te i to komentirati u prepoznatljivom stilu pozirajući u kako je opisao, staroj traper jakni. 'Čuvajte se da nas još dugo možete uveseljavati svojim komentarima u vašoj i našoj lijepoj emisiji', poručili su mu fanovi.