TELENOVELE

Znate li da se Shakira okušala i kao glumica, ali se toga danas srami

04.04.2023 u 14:32

Bionic
Reading

Redatelj telenovele Pedro Mogollon rekao je kako se kolumbijska pjevačica isticala od ostatka glumačke ekipe, iako je u to doba imala samo 16 godina

Nema sumnje da je Shakira uistinu nevjerojatni talent, koja bi, vrlo je vjerojatno, postigla ogroman svjetski uspjeh da je, umjesto glazbene, odabrala glumačku karijeru. U glazbenoj industriji postigla je svjetsku slavu, no zanimljivo je da je, kao tinejdžerka, maštala o sasvim drugom zanimanju, pokušavajući se ostvariti kao glumica.

Slavna pjevačica imala je tek 16 godina kada je 1993. glumila u telenoveli El Oasis, a iako su je kamere obožavale, ubrzo je shvatila kako joj je pjevanje ipak draže.

  • +2
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Da se očito puno toga tada izdogađalo govori i to da danas taj period života krije od javnosti, ne želeći se ni prisjećati trenutka kada je glumila Luisu Mariju.

Ono što je najzanimljivije u svemu je da je Shakira otišla toliko daleko da je otkupila sva prava od Cenpro TV-a i nakon toga je uklonila gotovo sve zapise s interneta, no poneki joj je ipak 'izmaknuo'.

Shakira - El Oasis (Novela) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Redatelj Pedro Mogollon otkrio je za Buen Dia Colombia kako se Shakira izdvajala od ostatka glumačke postave, iako je imala samo 16 godina. 'Znao sam da će ta djevojka postići nevjerojatan uspjeh, prije ili kasnije. Nisam bio iznenađen kada je postala zvijezda, znali smo da će uspjeti', rekao je Mogollon i potom otkrio:

'Nije joj se sviđalo kako izgleda. Htjela je biti plavuša i to je bila njezina odluka. Jednoga sam dana stigao u Cenpro po svoju plaću, a onda su mi rekli da postoji još jedan ček za mene, budući da je netko kupio prava. Znao sam da toga više neće biti na televiziji.'