POZITIVNA KAO I UVIJEK

Znakovita poruka Doris Pinčić zaintrigirala obožavatelje: 'Mogu osvojiti cijeli svijet jednom rukom dok me ti držiš za drugu'

22.09.2020 u 10:21

Bionic
Reading

Voditeljica Doris Pinčić početkom ljeta obznanila je javnosti da se razvodi od supruga Borisa Rogoznice, s kojim je dobila dvoje dječice. Iako ju je ljubavni brodolom zasigurno pogodio, Doris nije dala do znanja da pati te je sve prihvatila s osmijehom na licu i pozitivnim stavom, a njega joj još ne nedostaje. Sada je jasno dala do znanja da u ljubav i dalje vjeruje

Iza nje je teži životni period, tijekom kojeg je njezin sedam godina dug brak s Borisom Rogoznicom završio razvodom. Pjevač je na koncu priznao da je sve to zapravo njegova krivica i to nakon što je otkriveno da je imao izvanbračnu aferu.

Ovako nešto nijednu ženu ne ostavlja ravnodušnom, ali profesionalna kakva je, Doris Pinčić nam nikako nije dala naslutiti da pati i da je povrijeđena. Naprotiv, posljednjih mjeseci nije skidala osmijeh s lica. Zračila je pozitivom i sve joj je nekako išlo od ruke.

Da u ljubav i dalje ima vjere, unatoč gorkom iskustvu s nevjernim bivšim suprugom, Pinčić je sada jasno dala do znanja na Instagramu.

Dok se šetala gradom naišla je na grafit s porukom ‘Mogu osvojiti cijeli svijet jednom rukom, dok me ti držiš za drugu’, koji je na nju ostavio snažan dojam.

‘Ovo je uljepšalo moj dan’, poručila je Doris uz znakovitu poruku na zidu jedne stambene zgrade.