LJETNA IDILA

Zna uživati: Zoran Šprajc pokazao kako se pune baterije na godišnjem odmoru

17.08.2018 u 11:21

Bionic
Reading

Voditelj i urednik ‘RTL Direkta’, svojim je humorom i šarmom osvojio gledatelje i gledateljice svih generacija, a za svoj je talent dobio i mnogobrojna priznanja. Duha mu ne ponestaje i kad nije ispred kamere pa je svoje pratitelje na društvenoj mreži uveseljavao sa svog odmora u Dalmaciji

Zoran Šprajc je svoj godišnji odmor započeo u Francuskoj. U Parizu je obilazio muzeje, a nije odolio ni francuskom specijalitetu – puževima. Nakon toga otišao se odmarati u Dalmaciju odakle je nastavio na Instagramu izvještavati svoje followere s ljetovanja provedenog na Visu.

Objavama kao što su 'Tupi pogled uprt u daljinu' i 'Vjetar u kosi, ups, kose nema, samo vjetar', 'Nema hlada do morskog hlada', je pokazao koliko se prepustio čarima dalmatinskog škoja.

Pokazao je omiljeni RTL-ov voditelj u kakvoj je gastronomskoj ponudi uživao, kako se kupa, a posjetio je i špilju predsjednika bivše države. Naravno, uz svom stilu je komentirao 'Salon za sastanke druga Tita na Visu. Uglavnom bidermajer, ali ima i rokokoa'.

  • +11
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL