ANA-KLAUDIJA ŠTILINOVIĆ

Život ju je odveo u drugom smjeru: Mlada Zagrepčanka nova je loto djevojka

23.01.2023 u 12:29

Bionic
Reading

Od 1. veljače na male ekrane stiže novo 'zaštitno' lice Loto emisija, a gledatelji će te srijede u popularnoj sedmici sretne brojeve očekivati uz Ana-Klaudiju Štilinović

Kako je najavljeno iz Hrvatske Lutrije, riječ je o mladoj Zagrepčanski s iskustvom voditeljice, animatorice i modela, a koja je osim rada vezanog uz kamere i fotoaparate, zaposlena i kao Voditelj tima za pravnu tehnologiju i edukacije u jednom odvjetničkom društvu.

'Završila sam jezičnu gimnaziju tijekom koje sam jednu školsku godinun provela na razmjeni u SAD-u. Potom sam upisala i završila Agronomski fakultet, jedan semestar u Grčkoj, no karijera me odvela u drugom smjeru te danas radim u odvjetničkom društvu gdje sam promijenila nekoliko radnih mjesta', otkrila je Ana-Klaudija Štilinović.

Iako nikad nije mislila da će dobiti priliku postati Loto djevojkom, ponuđenu šansu nije htjela propustiti. 'Nisam niti znala da Hrvatska Lutrija traži novo lice. Sestra mi je proslijedila oglas i rekla da se moram prijaviti jer me prepoznala u toj ulozi, pa mogu reći da je ona glavni krivac', rekla je Ana-Klaudija i dodala:

Ana-Klaudija Štilinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Oduvijek sam mislila kako su Loto djevojke elegantne i karizmatične i još uvijek ne mogu vjerovati da ću imati čast raditi s prekrasnim i dragim kolegicama Jelenom Glišić i Monicom Jakšić. Sada i sama imam priliku nekom uljepšati dan i biti ono lice koje igračima donosi lijepe vijesti.'

Slobodnog vremena, kaže, ima malo, a uglavnom ga provodi s obitelji i prijateljima, uživajući u sportskim aktivnostima i učenju stranog jezika. Tek tu i tamo odigra i neku igru na sreću.

'Ja ponekad odigram, no članovi moje obitelji su vjerni igrači. Ne bi me začudilo da neki od njih u kalendarima imaju podsjetnike za uplatu listića', rekla je Ana-Klaudija i otkrila što za nju znači sreća:

'Zdravlje mojih bližnjih, njihovo veselje i vrijeme koje provodimo zajedno. Veselje pronalazim i u malim svakodnevnim stvarima - od najdraže pjesme na radiju, preko fine hrane koju mi mama donira da taj dan ne moram kuhati pa se do uživanja u lijepom vremenu, čitanju neke dobre knjige ili gledanju filma.'