MONICA JAKŠIĆ

Nova voditeljica Lota otkrila je što bi napravila da i sama osvoji jackpot, ali i koga je prvo nazvala nakon svog televizijskog debija

25.02.2022 u 12:59

Bionic
Reading

Nakon što je postala nova Loto djevojka, i donosi sreću igračima diljem Hrvatske, Monica Jakšić otkrila je kako se snašla pred kamerama, ali i što bi napravila da ona sama osvoji jackpot

Prošlog tjedna svoj je televizijski debi, u ulozi nove Loto djevojke, imala 26-godišnja Monica Jakšić, nakon čega je svoje iskustvo podijelila s Večernjim listom. Kako je rekla, reakcije obitelji i prijatelja bile su pozitivne, a nakon odrađene emisije, prvo je nazvala brata Marina koji joj je najiskreniji kritičar.

Na audiciju za novu voditeljicu prijavila se na nagovor majke, a otkrila je i kako i sama voli igre na sreću, dodavši kako bi, da osvoji izdašni jackpot, isti podijelila sa najmilijima, da bi vjerojatno kupili kućicu ili otišli na neko egzotično putovanje.

Ova profesorica francuskog i talijanskog jezik, koja je radila i kao konsekutivna prevoditeljica intervjua s ilustratorima stripova i izdavačima knjiga i stripova, slobodno vrijeme voli provoditi uz dobru knjigu, film ili seriju ili pak u šetnji sa psićem.

  • +7
Monica Jakšić Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX

Kako je priznala, jednog bi se dana voljela okušati kao voditeljica i u nekom drugom televizijskom formatu. 

'Voljela bih se okušati u još nekim voditeljskim angažmanima. To bi mi bilo veliko zadovoljstvo. Što se voditeljskih uzora tiče, za mene su to oduvijek bili voditelji Hrvatske radiotelevizije. Iznimno ih cijenim i smatram da su svi redom izvrsni. Voditeljice par excellence i uzori u punom smislu riječi su mi Helga Vlahović, Željka Fattorini, Ksenija Urličić i Jasmina Nikić. Današnje voditeljice koje su mi posebno prirasle srcu su Iva Šulentić, Danijela Trbović, Jelena Glišić, Barbara Kolar, Doris Pinčić, Marta Šimić Mrzlečki...', priznala je Monica, dodavši kako trenutno nema neostvarenih želja.