velika promjena

Nova karijera loto djevojke: Dunja Mutevelić okrenula novu životnu stranicu, evo što će sad raditi

27.10.2021 u 06:29

Bionic
Reading

Sredinom lipnja HRT je raspisao audiciju za nove voditelje i voditeljice popularne igre na sreću, a o jednom od zaštitnih lica izvlačenja sretnih kuglica počelo se pisati da odlazi s televizije. Plavokosa ljepotica sad ima novu karijeru, a za tportal je ispričala o čemu je riječ

U ožujku 2011. godine Dunja Mutevelić postala je zaštitno lice 'TV Bingo Showa'. Premda joj je to bilo prvo televizijsko iskustvo, tada studentica Ekonomskog fakulteta u emisiji se snašla i više nego dobro te stekla naklonost gledatelja. Nakon godina vođenja odlučila je napraviti životni zaokret.

Svojedobno ste izjavili da obožavate raditi na televiziji i kako se nadate da ćete što dulje imati priliku za to. Kad je u vama sazrela odluka da odete nakon deset godina voditeljskog rada?

Vrijeme je za nove radne pobjede. Nakon više od 10 godina jednostavno je došlo do zasićenja, a istovremeno mi se ukazala odlična prilika i svojevrstan izazov. Mami je trebao ekonomist, a meni drugi, ozbiljniji posao.

Koja ste iskustva stekli radom na televiziji?

Rad na televiziji oslobodio me treme zbog javnog nastupa jer Loto ide uživo, a cijeli život bila sam tremaš. Ostala sam još dijelom vezana na televiziju, vodim emisiju 'Dom na kvadrat', što mi je zabavno, tako da još uvijek nisam skroz odustala od televizije. (smijeh)

Sada ćete ući u novu branšu. Jednom ste rekli da biste rado imali svoju slastičarnicu, u kojoj biste pravili kolače. No sada otvarate polikliniku, tj. ulazite u estetske vode. Otkud vi u tim vodama?

Vidite, nikad se ne zna što život nosi. Nisam ni sanjala da ću se priključiti mami i njenom timu. Moja mama je oftalmološki kirurg, a godinama se bavi i estetskom medicinom. Zadnjih godina ima svoju polikliniku, iz koje je nastala i treća firma, a to je Ritz Estetika. S obzirom na to da sam završila Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, bio je logičan slijed da se uključim u obiteljski posao. Tim više što, osim kolača, volim estetiku. (smijeh)

Koliko posvećujete pažnju izgledu, koji su vaši omiljeni tretmani?

Kod nas imamo odlične medicinsko-estetske aparate koji potiču kožu da stvara kolagen i neinvazivni su, a tepa im se riječima da su 'liječenje starosti' i 'lifting bez noža'. Mogu reći da su to moji omiljeni tretmani.

Jedna ste od rijetkih osoba koja dokazuje da se može živjeti bez društvenih mreža u doba u kojem se svi po cijele dane fotografiraju i objavljuju različite sadržaje. Kako provodite vrijeme u kojem ne radite?

Da, nisam fan društvenih mreža i moram priznati da mi taj svijet uopće ne fali. U slobodno vrijeme obožavam čitati knjige, uz neizostavne šetnje peseka, trening, masažu.. Kad ne radim, imam se vremena posvetiti svojim interesima i hobijima.

  • +3
Dunja Mutevelić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL