OBITELJSKA IDILA

Zimska uživancija: Dunja Mazzocco Drvar u snježnoj avanturi s kćeri

24.01.2019 u 12:31

Bionic
Reading

Omiljena meteorologinja nastavlja javnost uveseljavati svojim zanimljivim fotografijama. Nerijetko Dunja Mazzocco Drvar pozira i sa svojom mezimicom Emom, a sada su pokazale dijelić svojih sretnih trenutaka na snijegu. Dunja je za tportal otkrila kako su iskoristile taj dan

'Ski i snowboard klub Maksimir zvao me na druženje s malim skijašima i njihovim roditeljima. Održali smo malu radionicu o snijegu, pričali smo o crtiću Frozen i meteo fenomenima koji se pojavljuju u crtiću. Pričati malim skijašima o snijegu i planinama je jako izazovno jer oni o toj temi znaju jako jako puno. A u pauzi od skijanja uz čaj voljni su i naučiti nešto novo', ispričala nam je Dunja Mazzocco Drvar.

Dan je iskoristila i za sanjkanje i skijanje sa svojom kćeri Emom, a fotografiju s topg druženja je objavila na Instagramu.

'I Ema voli promatrati prirodu i njezina ponašanja, ali mislim da je ipak više društveni tip i da njezini interesi idu više u tom smjeru. Što se posla tiče, jednom mi je rekla da bi bila sretnija da radim neki koristan posao 'kao mama od Dina i Sare', koja je dermatologinja', izjavila je ranije za tportal RTL-ova meteorologinja.

  • +10
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX