detalje veze vješto krije

Zgodni Turčin iz 'Punog Mjeseca' već godinama ljubi ovu lijepu kolegicu

28.06.2023 u 06:35

Bionic
Reading

Zgodni Deniz iz serije 'Pun Mjesec' jedan je od najboljih prijatelja i poslovnih partnera glavnog protagonista, poduzetnika Ferita, a lako je osvojio simpatije gledateljica. Tajna bi mogla biti u tome što se lako poistovjetio s likom kojeg je utjelovio u seriji koju gledatelji trenutno mogu pratiti na RTL-u

Baš kao što je Deniz naklonjen umjetnosti, tako je i glumac Hakan Kurtas, koji ga utjelovljuje u turskoj uspješnici, talentiran na više načina. Osim što odlično glumi, talentiran je kao glazbenik te se nastoji u slobodno vrijeme posvetiti i tom vidu umjetnosti. Osim toga, bio je tijekom djetinjstva i srednje škole uspješan košarkaš, a sport je napustio upravo zbog glume.

Hakan Kurtas rođen je u Izmiru u obitelji ekonomistice i pedijatra. Odrastao je u skladnoj obitelji uz dva mlađa brata. Tijekom djetinjstva pokazao je razne talente. Trenirao je košarku, skladao glazbu i crtao karikature, a unatoč tome što je bio prilično dobar u sportu, kada je trebalo donijeti odluku o budućnosti - upisao je kazališnu umjetnost. Kako je fakultetske dane privodio kraju, tako mu je stigla i prva uloga.

U kultnoj akcijskoj drami 'Ezel' dobio je sporednu ulogu te time ostvario prvi susret s televizijom. Krenulo mu je, pa je do danas nanizao brojne serije - od 2011. godine do danas projekti mu se redaju jedan za drugim. Za svoje televizijske i filmske uloge višestruko je nagrađivan, a ovaj svestrani glumac usto je frontmen benda Bir Aralık te redovito nalazi vremena i za svirke.

U slobodno vrijeme voli se odmarati uz more. Privatni život skriva, no prije osam godina postala je javno poznata njegova ljubavna veza s glumicom Beril Kayar. Iako je svojedobno izjavio da neće više nalaziti ljubav unutar glumačkog svijeta, ipak se zaljubio u zgodnu kolegicu. Na društvenim mrežama ipak je teško zaključiti išta o njegovom privatnom životu.

Hakan Kurtas Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL promo