nemilosrdni Hakan

Nježna strana tuske zvijezde iz 'Punog Mjeseca'. Kćer mu je promijenila život: 'To je za mene čudo'

24.06.2023 u 11:50

Bionic
Reading

Glumac Necip Memili u seriji koju gledatelji trenutno mogu pratiti na RTL-u utjelovio je zlikovca Hakana koji svojim nedjelima pokreće radnju. Publici u Hrvatskoj već je poznat po brojnim serijama u kojima su ga gledali, što ne čudi budući da je Memili jedan od najzaposlenijih turskih glumaca

Necip Memili danas živi životom o kakvom je nekoć samo sanjao. Odrastao je u siromaštvu (najstariji je od trojice sinova svojih roditelja), a u bijegu od sumorne stvarnosti počeo je oponašati razne osobe kako bi zabavio sve oko sebe. Tako je njegova sklonost glumi rano otkrivena, a od srednje škole krenuo se istom i amaterski baviti.

Nakon srednje škole, upisao je Dramsku akademiju, a obitelj ga je u njegovim težnjama da ostvari snove svesrdno podržala. Nakon što je diplomirao, Necip je preselio u Istanbul i počeo dobivati angažmane.

Njegova moć transformacije oduševljava kritičare, baš kao i sposobnost da odrađuje intenzivne i zahtjevne projekte jedan za drugim. Domaća publika ga pamti po ulogama u serijama 'Kad lišće pada' i 'Dila', a karijeru su mu obilježile i uloge u uspješnicama 'Polja nade' i 'Yalan Dünya' (Lažni svijet).

Godinama posvećen poslu i velikim televizijskim te filmskim projektima, Necip je prije tri godine pronašao i veliku privatnu sreću. Ušao je u brak s Didem Dayıcıoğlu, a s njom je dobio i kćerkicu Asju. Umjetnica Didem za Necipa se udala u siječnju 2020. godine, a u srpnju iste godine rođena je i njihova mezimica. Iako je nekada govorio da mu brak i djeca nisu prioritet, danas je ovaj televizijski negativac vrlo nježan i pažljiv tata svojoj djevojčici te sa suprugom živi pravu idilu.

'Djevojčice mijenjaju perspektivu očeva. Vaš govor, stav i perspektiva na događaje se potpuno mijenja. Naučite se ne ljutiti na neke stvari koje bi vas inače razbjesnile. Obraćate pozornost na svaku riječ koja izlazi iz vaših usta. Donedavno sam govorio da sam potpuno sretan i ispunjen u životu, no danas je situacija drugačija. Činjenica da imam suprugu i dijete za mene je čudo. Postojim da bih nekome drugome ispunio sve snove - svojoj supruzi i kćeri', izjavio je mjesecima nakon rođenja curice Necip.