SANJA O TRUDNOĆI

Želja za još jednom bebom je velika: Hoće li zbog ovog javnog priznanja princ William pristati na molbe svoje supruge?

24.02.2022 u 14:46

Bionic
Reading

Nakon što se i na ovoj, prvoj samostalnoj turneji po Danskoj, vojvotkinja od Cambridgea intenzivno družila s bebama i djecom, postavilo se pitanje sanja li Kate Middleton o još jednoj bebi

Kada je riječ o još jednom proširenju obitelji i četvrtoj bebi, princ William i Kate Middleton nisu baš na istoj strani. I dok William smatra kako je troje djece sasvim dovoljno, Kate bi voljela još jednu bebu.

'William je uvijek u strahu kada sam okružena bebama mlađim od godinu dana. Uvijek dođem kući i predložim mu da imamo još jedno dijete', otkrila je 40-godišnja Kate Middleton tijekom svoje turneje po Danskoj.

  • +18
Kate Middleton cijepa drva Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Majka troje djece, prinčeva Georgea (8) i Louisa (3) i princeze Charlotte (6), družila se s najmlađima tijekom službenog posjeta vrtiću u danskom Kopenhagenu, otkrivši kako i nema podršku od Williama kada je riječ o novom proširenju obitelji.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Sklona sam ideji da bih mogla imati još jedno dijete', izjava je Kate Midldeton koja je iznenadila javnost, a vjerujemo i njezinog supruga, osobito jer su sve njezine trudnoće bile iznimno teške te je patila od hiperemeze, a riječ je o trudnoćom uzrokovanom povraćanju koje izaziva dehidraciju, često s poremećajem elektrolita, ketozom i mršavljenjem, zbog čega je svaki puta bila i hospitalizirana u ranim stadijima trudnoće.