MARIJANA ŽELI BITI FER

'Želim se naći s mužem i skinuti prsten pred njim'

20.06.2011 u 14:48

Bionic
Reading

Brandon je isprovocirao Marijanu pa je prvi puta rekla nešto o svom 'vrlo je komplicirano' statusu u Kući

Marijana je prvi puta glasno rekla što planira učiniti sa svojim brakom. 'Neki će reći da je licemjerno što nosim prsten, ali ne želim ga ovdje skinuti. Želim se naći s mužem i skinuti ga ispred njega. Htjela bih mu reći da svatko treba nastaviti svojim putem. Ne ide više, samo to nisam htjela napraviti u BB Kući. Želim ga ostaviti i gledati ga u oči dok to radim. Htjela bih da svatko od nas ode na svoju stranu i bude sretan', rekla je Marijana Brandonu, koji ju je isprovocirao pa je rekla svoje planove za budućnost. Njezin brak s Ivanom je po njoj gotov, iako još nosi prsten.

Marijana kaže kako nije da nije ušla u Big Brother s namjerom da ostavi muža, kako zbog cijele situacije nije mogla biti opuštena, pa je možda je zato izgledala zbunjeno i da ne zna što želi.

Brandonu je rekla da onaj koji je bez grijeha neka baci prvi kamen na nju. Brandona je zanimalo misli li s Nemešom ozbiljno iako je njihova veza turbulentna.

'Dogodilo se što se dogodilo, za sve sam si sama kriva. Bilo mi je kaotično, nisam mogla reći da to želim, glupo je kada nisam mogla završiti i reći drugoj strani da je gotovo. Dosta sam se predomišljala pa je zato moja veza s Nemešom bila tako kaotična', rekla je Marijana Brandonu i dodala da je s Nemešom planirala zajednički život usprkos svemu.